Accreditatie

Om alle crowd management tijdens het sportfestijn goed en veilig te laten verlopen, geldt er een strenge accreditatie bij de ingang. Alle medewerkers van sportbonden en verenigingen dienen in bezit te zijn van een sportbond bandje dat zichtbaar gedragen dient te worden. Alleen met dit bandje krijgen de medewerkers tijdens op- en afbouw en het event entree tot het terrein. We vragen je daarom duidelijk aan ons te communiceren wie wij op welke dagen kunnen verwachten. Dit geldt ook voor de opbouw- en breekdag.

Aanmelding van medewerkers geschiedt via dit Accreditatieformulier AHSF 2017. Download het, vul dit bestand in stuur het terug naar ahsportfestijn@xsaga.nl

Uiterlijk 29 augustus dienen alle namen en telefoonnummers van mensen op het Sportfestijn bekend zijn bij de organisatie. Personen die niet geregistreerd staan op de accreditatielijst worden bij de ingang niet toegelaten.

Afval

Er staan meerdere afvalcontainers. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het terrein schoon blijft, ook tijdens de eventdagen.

Bemensing

Je dient zelf te zorgen voor bemensing van je activatie, tenzij anders overeengekomen met de organisatie. Denk hierbij ook aan genoeg handjes op de op- en afbouwdag! Je dient zelf je medewerkers aan te melden en te briefen wat betreft jullie activatie.

 

Plan uw festivaldagen ruim in voor zowel personeel als tijd en houdt rekening met de andere leveranciers die ook hun voorbereidingen moeten treffen zodat als om 10.00 uur het festival open gaat, u ook operationeel bent. Hetzelfde geldt voor de sluitingstijden; zorg ervoor dat gedurende twee dagen uw activatie/foodtruck tot 20.00 uur bemand is.

Branding

In uw stand = OK
Binnen uw stand is het toegestaan om naar eigen wens branding toe te passen en je sportbond te promoten. Het is toegestaan om aan geïnteresseerden in de sport binnen jouw terrein een flyer mee te geven.

Buiten uw stand = niet toegestaan

Op het festivalterrein zal de branding in festivalstijl zijn en is er geen ruimte voor banners, flyers, promoteams en andere eigen uitingen. De organisatie heeft het recht om tijdens de festivaldagen eventuele uitingen buiten de stand weg te halen

Catering

Er zijn diverse foodtrucks en foodstands aanwezig om de lekkerste hapjes en gerechten te kopen (alleen met pin). Ook drankjes kunnen bij de bar gekocht worden en over het hele terrein bevinden zich gratis waterpunten.

Crewcatering

De organisatie verstrekt aan alle deelnemers van het AH Sportfestijn op zaterdag en zondag een gratis lunchpakket. Dit kan opgehaald worden tussen 11.30 en 14.00 uur. Het diner tussen 18.00 en 19.30 uur wordt tegen een gereduceerd tarief van € 12,50 aangeboden (inclusief 1 consumptie).

Het is niet meer mogelijk om crewcatering te bestellen. Heb je vragen? Neem contact op via ahsportfestijn@xsaga.nl of 020 – 560 6500. 

Betaling van het diner en ophalen van de lunch- en dinerbonnen gebeurt op het AH Sportfestijn bij de Deelnemerstent (backstage). Let op; er kan alleen met pin betaald worden!

Gedurende de eventdagen is er voor alle deelnemers (crew) gratis koffie/thee en water beschikbaar

HACCP

Alleen voor foodtrucks: je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor het naleven van de hygiëne- en warenwetgeving. Op vrijdag 8 september en tijdens het event zal een extern kwaliteitsbureau i.s.m. Kwaliteitsmanagement van Ahold er samen met u op toezien dat deze regels worden nageleefd en daar waar nodig te assisteren. 

Voedselveiligheid Handboekje AH sportfestijn v2

Huisregels bezoekers

Klik hier om de huisregels voor de bezoekers van het AH Sportfestijn te downloaden.

Kleding

Kleding sport

Er zijn geen strikte kledingvoorschriften, behalve dat iedereen er verzorgd dient uit te zien en representatief voor de sportbond / vereniging waar hij/zij voor staat.

Kleding Foodtrucks

Er zijn geen strikte kledingvoorschriften, behalve dat iedereen er verzorgd dient uit te zien en representatief voor de foodtruck waar hij/zij voor staat. Wel worden er door de organisaties buttons van de huisstijl uitgereikt die ergens op de kleding zichtbaar gedragen dienen te worden.

Lockers

Er is een beperkt aantal lockers beschikbaar. Het verzoek aan alle crew is daarom zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee te nemen en om met elkaar een locker te delen.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Logistiek

Voor alle aan- en afvoer van producten en materialen krijgt ieder deelnemer een individuele op- en afbouwtijd toegewezen, zgn. tijdslots. Iedereen dient zich aan dit tijdslot te houden; een vertraging van 1 leverancier betekent een vertraging in de hele keten. Geduld bij de aflevering is dus ook noodzakelijk. Deze logistieke planning is bijgesloten.  

Iedereen is in principe zelf verantwoordelijk voor de op- en afbouw van het aangewezen terrein, tenzij anders overeengekomen met organisatie.

Er kan tijdens opbouw gebruik gemaakt worden van de leveranciersingang aan de Loevensteinlaan.

Het is niet mogelijk om alle terreinen van elektra te voorzien.

 1. Volg te allen tijde de aanwijzingen op van de organisatie
 2. Het Zuiderpark is een voetvangersgebied, pas uw snelheid hierop aan bij het betreden van het park met een motorvoertuig. In het park mag alleen stapvoets worden gereden.
 3. Het is alleen toegestaan om op de aangewezen rijplaten banen over het terrein te rijden.
 4. Het is niet toegestaan om zware voorwerpen zonder het gebruik van metalen rijplaten (scheepshuiden, afmeting 500x100x1,5 cm) op het gazon te plaatsen. Geef dit vroegtijdig aan bij de organisatie
 5. Hoge voertuigen dienen rekening te houden met laaghangende takken.
 6. Auto’s, vrachtwagens en shovels e.d. mogen niet op het gazon komen, behalve als er metalen rijplaten (scheepshuiden, afmeting 500x100x1,5 cm) worden toegepast waarover de voertuigen zich verplaatsen. Geef dit vroegtijdig aan bij de organisatie.
 7. Er mogen geen tentharingen in de grasmat worden geplaatst i.v.m. het beschadigen van het drainagesysteem.
 8. Het is verboden om afvalstoffen zoals, spoelwater, afwaswater, vetten etc. te lozen in het groen.
 9. Het is verboden om afvalstoffen te lozen in het drainagesysteem van de speelweiden.

 

Muziek

Er mag geen audioversterking door de sportbonden gebruikt worden tenzij anders met de organisatie is overeengekomen. 

Opslag

Bij elk kleurveld staat een container. In de container worden aan het einde van de dag alle (sport)materialen van dat veld opgeslagen. De sleutel van de container is in beheer van de betreffende veldproducer. Deze container gaat ’s nachts op slot. Spullen die door de medewerkers niet in de container zijn opgeborgen riskeren er de volgende dag niet meer te zijn! Wees dus zorgvuldig en zuinig op je spullen! Via ahsportfestijn@xsaga.nl kun je doorgeven hoeveel m2 opslag jullie nodig hebben.

Programma

Klik hier voor het laatste overzicht van het programma op het AH Sportfestijn! 

Promotie- & beeldmateriaal

Klik hier om de promotie toolkit te downloaden met daarin verschillende uitingen die jullie zelf mogen publiceren op eigen mediakanalen.

De volgende promotieclip is ook beschikbaar voor publicatie: https://youtu.be/EQISXbEKiaw 

Deze tv reclame wordt getoond op landelijke en regionale tv en mag ook gedeeld worden:

https://tbwa.cube-cloud.com/review/?r=d65201ee

 

 • Communicatie vooraf
  Wij waarderen en stimuleren alle communicatie omtrent het Albert Heijn Sportfestijn.
 • Pers vooraf
  Indien u benaderd wordt door de pers, vragen wij u te allen tijde contact op te nemen met de afdeling PR van Albert Heijn. 088-6592020 of pers@ah.nl.
 • Communicatie tijdens het festival
  Het is toegestaan om tijdens het festival foto- en of videomateriaal van uw stand te maken. Alle commerciële uitingen die openbaar worden gemaakt dienen echter wel ter goedkeuring worden voorgelegd worden aan Albert Heijn.
Parkeren en Vervoer

De ingang van het AH Sportfestijn ligt aan de Vreeswijkstraat. Hieronder wordt aangegeven hoe je de ingang op verschillende manieren kunt bereiken. Vanwege beperkte parkeergelegenheid adviseren wij je om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Fiets
Kom je op de fiets? Fiets dan naar de ingang van het park aan de Vreeswijkstraat. Aan beide zijden van de ingang van het AH Sportfestijn worden grote fietsenstallingen ingericht waar je je fiets kunt pakeren. Vanaf de ingang van het park kun je de borden volgen die je naar deze fietsenstallingen leiden.

Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station van Den Haag adviseren wij je om tram 9* of 16 te nemen en uit te stappen bij de halte ‘Zuiderpark/Melis Stokkelaan’. Deze tram kun je ook nemen vanaf station Den Haag Hollandspoor. Vanaf de halte zal met borden een looproute naar de hoofdingang worden aangegeven. Kijk voor het beste advies van deur tot deur op 9292ov.nl. Indien je deels ook met de trein reist, vergeet niet ns.nl te raadplegen voor vertrek.

*Mindervaliden wordt geadviseerd gebruik te maken van lijn 9.

Invalide
Voor het afzetten en ophalen van minder valide zijn er beperkt invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie: ahsportfestijn@xsaga.nl.

Auto
Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden romdom het park raden wij het af om met de auto te komen. Mocht dit toch gewenst zijn kun je op deze website kijken naar de mogelijkheden om te parkeren.

Plattegrond

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de exacte indeling van het terrein van het AH Sportfestijn. De eerste plattegrond willen we alvast graag delen. De gekleurde vlakken die je ziet zijn de verschillende ‘sportgebieden’. Zo kun je bij de ene kleur bijvoorbeeld diverse balsporten beoefenen en vindt je bij de andere kleur bijvoorbeeld allerlei watersporten.

Rechts onder vind je de Allerhande Foodtent en daarnaast de hele area waar de verschillende foodtrucks komen te staan.

Bekijk hier de definitieve plattegrond.

 

Terreinindeling

Ieder sportbond is ingedeeld in een kleur-categorie per veld. Er zijn 9 kleurenvelden. Die kleuren vind je terug op de Z-card en op het terrein. Op elk veld is één aanspreekpunt van de organisatie, een zogenaamde veldproducer. Zij zijn er tijdens het event maar ook tijdens op- en afbouw. Voor alle logistieke en praktische vragen kun je dan bij de veldproducer terecht.

Voedselbank

Albert Heijn is ook met dit evenement een samenwerkingsverband aangegaan met de Voedselbank in Den Haag. Dat betekent dat het voedsel dat overblijft een goede bestemming zal krijgen. De Voedselbank komt op maandagochtend 11 september alle overgebleven voedsel ophalen op het terrein. Indien foodtrucks ongebruikt voedsel hebben (met een houdbaarheidsdatum) dan nemen zij dit graag mee. Op zondag zal er door de veldproducers een ronde langs de roodtrucks gemaakt worden om te vertellen waar het voedsel opgehaald kan worden en dus waar foodtrucks hun producten achter kunnen laten. 

Website

Op de consumenten website maken we voor de bezoeker melding wat er te doen is en wanneer. Hiervoor gebruiken wij het bij het kopje “Z-card” benoemde omschrijving van maximaal 60 woorden, alsmede een high res bestand van het logo van jullie sportbond/club/vereniging voor op de bezoekerswebsite. 

Klik hier voor de verschillende activaties op de bezoekerswebsite. 

Bekijk ook de FUN onderdelen zoals de sportquiz, de verschillende bandjes of het showveld waar bezoekers een work-out kunnen doen met de “Buik Billen Bonus’ man Davy! 

Z-Card

Iedere bezoeker ontvangt bij de entree een zogenaamde Zcard, een Sportpaspoort van het AH Sportfestijn. Op deze kaart wordt aangegeven welke sport er op welke locatie te zien is.