FAQ

Wat is het doel van het AH Sportfestijn?

Het AH Sportfestijn komt voort uit een bijzondere samenwerking tussen Albert Heijn en NOC*NSF. Het doel van deze samenwerking is om zoveel mogelijk Nederlanders bewust te laten worden van een gezonde levensstijl, door een combinatie van voeding & beweging. Op het AH Sportfestijn maken bezoekers op een laagdrempelige en vooral leuke manier kennis met deze 2 aspecten.

Hoeveel bezoekers worden er verwacht?

We verwachten ongeveer 20.000 bezoekers, verspreid over 2 festivaldagen.

Wanneer kan ik opbouwen?

De opbouw voor sportbonden en verenigingen is hoofdzakelijk op vrijdag 8 september, een aantal bonden zijn op donderdag 7 september ingedeeld.

De tijden zijn per mail gecommuniceerd. Vragen? Stuur een mailtje naar ahsportfestijn@xsaga.nl of bel 020 -560 6500. 

Waar moet ik me melden?

De entree voor de bezoeker is aan de zijde van de Vreeswijkstraat. Ook tijdens de op- en afbouw dient iedereen zich bij de entree bij “CREW” te melden. Daar krijg je een polsbandje en mag je het terrein op. 

Waar kan ik parkeren?

Speciaal voor de medewerkers van de sportbonden en verenigingen die werkzaam zijn op het sportfestijn is het tevens mogelijk om zaterdag en zondag a.s. te parkeren bij parkeergarage Leyweg 1 aan de Leyweg 791 in Den Haag. Parkeren kost de eerste 2 uur € 1,60 vervolgens € 0,80 per 30 minuten met een maximaal dagtarief van 10 euro. Je kunt alleen betalen met pin. Parkeren in garage Leyweg 1 is zondag kosteloos. De openingstijden van deze parkeergarage zijn van 07.15 uur – 22.00 uur.

Let op: er is hier beperkte beschikbaarheid. We raden aan indien mogelijk met het openbaar vervoer te kijken

Fiets
Kom je op de fiets? Fiets dan naar de ingang van het park aan de Vreeswijkstraat. Aan beide zijden van de ingang van het AH Sportfestijn worden grote fietsenstallingen ingericht waar je je fiets kunt pakeren. Vanaf de ingang van het park kun je de borden volgen die je naar deze fietsenstallingen leiden.

Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station van Den Haag adviseren wij je om tram 9* of 16 te nemen en uit te stappen bij de halte ‘Zuiderpark/Melis Stokkelaan’. Deze tram kun je ook nemen vanaf station Den Haag Hollandspoor. Vanaf de halte zal met borden een looproute naar de hoofdingang worden aangegeven. Kijk voor het beste advies van deur tot deur op 9292ov.nl. Indien je deels ook met de trein reist, vergeet niet ns.nl te raadplegen voor vertrek.

*Mindervaliden wordt geadviseerd gebruik te maken van lijn 9.

Invalide
Voor het afzetten en ophalen van minder valide zijn er beperkt invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie: ahsportfestijn@xsaga.nl.

Auto
Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden romdom het park raden wij het af om met de auto te komen. Mocht dit toch gewenst zijn kun je op deze website kijken naar de mogelijkheden om te parkeren.

Hoeveel mensen mag ik meenemen?

Om alle crowd management tijdens het sportfestijn goed en veilig te laten verlopen, geldt er een strenge accreditatie bij de ingang.
Alle medewerkers van sportbonden en verenigingen dienen in bezit te zijn van een sportbond bandje dat zichtbaar gedragen dient te worden. Alleen met dit bandje krijgen de medewerkers tijdens op- en afbouw en het event entree tot het terrein. We vragen je daarom duidelijk aan ons te communiceren wie wij op welke dagen kunnen verwachten. Dit geldt ook voor de opbouw- en breekdag.

 

Accreditatieformulier AHSF 2017

Waar bevindt zich onze plek / terrein?

Bekijk hier de definitieve plattegrond.

 

Hieronder staat de bezoekersplattegrond. Rechts onder vind je de Allerhande Foodtent en daarnaast de hele area waar de verschillende foodtrucks komen te staan.

 

Waar kan ik mijn sportmaterialen aan het einde van de dag laten?

Er worden per kleur opslagcontainers geplaatst. Deze zijn ‘s nachts afgesloten. Via een mail naar ahsportfestijn@xsaga.nl kun je uiterlijk 3e week augustus doorgeven hoeveel m2 opslag je nodig hebt. 

Waar vind ik de huisregels?

De huisregels voor het AH Sportfestijn kun je hier downloaden en staan vanaf 3 juli ook op de bezoekerswebsite www.ah.nl/sportfesijn. Daarnaast worden deze tijdens het sportfestijn via signing bij de ingang gecommuniceerd.

Wat zijn de openingstijden van het AH Sportfestijn?

Voor bezoekers is het AH Sportfestijn op beide dagen geopend tussen 10.00 – 20.00 uur. Voor sportbonden is het terrein vanaf 08.00 – 21.30 uur geopend.

Zijn er kluisjes / lockers beschikbaar?

Ja, er zijn beperkt kluisjes/lockers aanwezig op het terrein van het AH Sportfestijn. 

Een oproep aan iedereen om zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee te nemen en om met elkaar een locker te delen.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Wat doe ik met mijn sportmaterialen na afloop van de eerste dag?

Bij elk kleurveld staat een container. In de container worden aan het einde van de dag alle (sport)materialen van dat veld opgeslagen. De sleutel van de container is in beheer van de betreffende veldproducer. Deze container gaat ’s nachts op slot. 

Spullen die door de medewerkers niet in de container zijn opgeborgen riskeren er de volgende dag niet meer te zijn! Wees dus zorgvuldig en zuinig op je spullen! Via ahsportfestijn@xsaga.nl kun je doorgeven hoeveel m2 opslag jullie nodig hebben.

Wie is mijn aanspreekpunt?

Froukje de Vlaming en Vanessa Jager zijn aanspreekpunt voor de sportbonden en verenigingen. Zij zijn bereikbaar op 020 – 560 6500 en via ahsportfestijn@xsaga.nl

Tijdens de opbouw en het AH Sportfestijn is er op elk veld een Veldproducer jullie eerste aanspreekpunt. 

In welke categorie kleur ben ik ingedeeld?

Ieder sportbond/vereniging is op basis van het aanbod en het aantal benodigde vierkante meters ingedeeld in kleurcategorieën. Deze kleuren velden worden ook op de Z-card, die de bezoeker bij de entree mee krijgt, ingetekend.

Ieder kleurveld heeft een eigen veldproducer als aanspreekpunt. Deze veldproducer is ook de beheerder van de sleutel van de container voor de opslag van sportmaterialen.

Mag ik over het Sportfestijn communiceren?

Wij waarderen alle vormen van communicatie over het AH Sportfestijn. 

Gebruik de Promotietoolkit hiervoor. 

De volgende promotieclip is ook beschikbaar voor publicatie: https://youtu.be/EQISXbEKiaw 

Deze tv reclame wordt getoond op landelijke en regionale tv en mag ook gedeeld worden:

https://tbwa.cube-cloud.com/review/?r=d65201ee

  • Communicatie vooraf
    Wij waarderen en stimuleren alle communicatie omtrent het Albert Heijn Sportfestijn.
  • Pers vooraf
    Indien u benaderd wordt door de pers, vragen wij u te allen tijde contact op te nemen met de afdeling PR van Albert Heijn. 088-6592020 of pers@ah.nl.
  • Communicatie tijdens het festival
    Het is toegestaan om tijdens het festival foto- en of videomateriaal van uw stand te maken. Alle commerciële uitingen die openbaar worden gemaakt dienen echter wel ter goedkeuring worden voorgelegd worden aan Albert Heijn.

 

Wat is het alcoholbeleid?

Er wordt geen alcohol geschonken op het AH Sportfestijn. 

 

Is er crewcatering aanwezig?

Ja, er is crewcatering aanwezig. De organisatie verstrekt aan alle deelnemers van het AH Sportfestijn op zaterdag en zondag een lunchpakket. Het diner wordt tegen een gereduceerd tarief aangeboden van € 12,50 (inclusief 1 consumptie).

De inschrijving is gesloten. Bij vragen neem contact op via ahsportfestijn@xsaga.nl of 020-560 6500.

Ophalen van de lunch- en dinerbonnen en betaling van het diner (alleen per pin) kan bij de Deelnemerstent (backstage). Gedurende de eventdagen is er voor alle deelnemers (crew) gratis koffie/thee en water beschikbaar.

Daarnaast zijn er diverse foodtrucks en foodstands aanwezig om de lekkerste hapjes en gerechten te kopen. 

 

Is er water op het terrein aanwezig?

Ja, op het terrein zijn verschillende waterpunten aanwezig waar je gratis je waterfles weer kunt vullen. Bij de entree ontvangt elke bezoeker een waterfles. 

Is het AH Sportfestijn rolstoeltoegankelijk?

Ja, het AH Sportfestijn is ook met de rolstoel toegankelijk. De hoofdpaden zijn met vlonders uitgezet en er zijn diverse activiteiten waarbij zowel de rolstoelgebruiker en minder validen mee kunnen doen.

Mag ik muziek draaien op mijn terrein?

Er mag geen audioversterking door de sportbonden gebruikt worden tenzij anders met de organisatie is overeengekomen. 

Pin Apparaat Foodtrucks

Er zal tijdens de opbouw een PIN automaat in uw foodtruck worden voorzien. Via deze website en op het festival zal een handleiding voor de pin automaat beschikbaar komen. De PIN automaat is gekoppeld aan uw (unieke) standnummer. De omzetten worden aan het einde van het festival door AH naar het door u opgegeven rekeningnummer overgemaakt. Mocht u dit nog niet hebben gedaan; u kunt uw rekeningnummer opgeven aan uw contactpersoon bij AH.